Over ons

Het Zorg Domein is ontstaan uit de behoefte van de markt en de samenwerking met Puls Consultancy & Interim Management

Het Zorg Domein verwerft opdrachten in de zorg voor mensen die van baan willen veranderen in de zorg, een opleiding in de zorg volgen of voor mensen met een zorgachtergrond (zij-instromers). In alle gevallen betreft het mensen die werken in de zorg als een roeping zien.

Het Zorg Domein biedt overname van contracten van medewerkers uit de zorg aan met behoud van gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden inclusief het opgebouwde pensioen.

Verder ondersteunt Het Zorg Domein organisaties op diverse disciplines. Hierbij is het uitgangspunt dat de mens in alle facetten centraal blijft staan.

Zo kunt u bij het Zorg Domein terecht voor Audits a la IGJHR-dienstenInterim Management en Trainingen.

Overname van contracten
Wij verzorgen loopbaantrajecten inclusief een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en behoud van het opgebouwde PGGM pensioen.meer


Audits a la IGJ
Het kwaliteitskader is de norm. U en uw medewerkers doen er alles aan om aan alle eisen te voldoen.meer

HR-diensten
Het Zorg Domein biedt, naast interim oplossingen voor uw HR vraagstukken, Strategisch Personeel  Planning voor de zorg, coaching van individuen en teams en stageplaatsen bij zorginstellingen.

 
Interim Management
Iedere zorgorganisatie heeft zo af en toe behoefte aan een tijdelijk teamleider of afdelingshoofd. Juist op dat niveau is tijdelijke en vooral goede vervanging vaak moeilijk te realiseren. Het Zorg Domein biedt u de mogelijkheid om snel in deze behoefte te voorzien.

Leerprogramma’s en trainingen
Alle leerprogramma’s en trainingen voor leidinggevenden worden samengesteld uit het format van Het Zorg Domein. Op basis van uw wensen en behoeften wordt het format aangepast of aangevuld tot een programma op maat.

In zorgorganisaties hebben operationeel leidinggevenden een belangrijke functie. Hun kernopdracht is: de visie organiseren op haar werkeenheid binnen de geldende inhoudelijke en bedrijfsmatige kaders. Zij vertalen daarmee ‘beleid naar werkelijkheid’.

Daarbij werken de leidinggevenden in een spanningsveld dat wordt gevormd door de volgende waarden: het individuele cliëntenbelang staat centraal de kaders van de organisatie geven de doelen en de grenzen aan de medewerkers en teams vormen ‘het kapitaal’ van de organisatie veranderen en vernieuwen is de regel. Succesvolle leidinggevenden slagen erin deze waarden aan elkaar te verbinden.

Meer weten?

Neem contact met ons op en wij helpen u verder!

Het Zorg Domein

Utrechtseweg 75
3702 AA Zeist
Tel: 030 200 36 55
Kvk : 64818527

Openingstijden:

Maandag - Vrijdag 09.00 - 17.00

24/7 per mail en chat
info@hetzorgdomein.nl

Reach Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.

13005 Greenville Avenue,
California, TX 70240

+22 140 006 754

contact@divifinance.com

Leave A Message