Over ons

Het Zorg Domein is ontstaan uit de behoefte van de markt en de samenwerking met Puls Consultancy & Interim Management

Het Zorg Domein verwerft opdrachten in de zorg voor mensen die van baan willen veranderen in de zorg, een opleiding in de zorg volgen of voor mensen met een zorgachtergrond (zij-instromers). In alle gevallen betreft het mensen die werken in de zorg als een roeping zien.

Het Zorg Domein biedt overname van contracten van medewerkers uit de zorg aan met behoud van gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden inclusief het opgebouwde pensioen.

Verder ondersteunt Het Zorg Domein organisaties op diverse disciplines. Hierbij is het uitgangspunt dat de mens in alle facetten centraal blijft staan.

Zo kunt u bij het Zorg Domein terecht voor Audits a la IGJHR-dienstenInterim Management en Trainingen.

Overname van contracten
Wij verzorgen loopbaantrajecten inclusief een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en behoud van het opgebouwde PGGM pensioen.[read more=meer less=minder]

  • Wij bieden een duurzame oplossing voor boventallige medewerkers of medewerkers die om andere redenen vrijwillig of gedwongen in beweging moeten komen met behoud van rechtszekerheid.
  • Wij bieden een vast contract onder voorwaarden, dus geen tijdelijke mobiliteitstrajecten of outplacementtrajecten.
  • Wij bemiddelen medewerkers naar een nieuwe baan of opdracht bij in de zorg
  • Wij bemiddelen landelijk vanuit ons brede netwerk, waarbij de medewerker in de eigen regio bemiddeld wordt.
  • Wij zetten medewerkers in hun kracht en zorgen dat zij zelf regie nemen over hun loopbaan in de zorg.

Elke medewerker doet het Duurzaam Inzetbaarheid Traject (DIT) , een drie weken durend assessment. Hierin zoeken wij samen actief naar iemands drijfveren, talenten en mogelijkheden. De medewerker wordt hierin ondersteund door psychologen. Aansluitend onderzoekt de medewerker passende keuzes voor de verdere loopbaan met een loopbaancoach.

Bij onze aanpak wordt de (latende) werkgever volledig ontzorgd in het hele proces van beëindiging van de benoeming en blijft niet achter met onvoorziene financiële risico’s. De medewerker krijgt een vast contract met behoud van gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden en het opgebouwde pensioen.

Iedereen vanuit de zorg sector is welkom bij ons. Mits je intrinsiek gemotiveerd bent, dat is essentieel.
[/read]

Audits a la IGJ
Het kwaliteitskader is de norm. U en uw medewerkers doen er alles aan om aan alle eisen te voldoen.[read more=meer less=minder]

Het verlenen van persoonsgerichte zorg vereist een andere werkwijze van uw medewerkers. Persoonsgerichte zorg is toch echt wat meer dan cliëntgericht werken. Gun u en uw medewerkers de spiegel die Het Zorg Domein tijdens een simulatie IGJ Toetsing voorhoudt. Maak onze toetsing onderdeel van uw leren en verbeteren cyclus.

Op basis van de door de IGJ gebruikte criteria  beoordelen wij uw organisatie op de volgende aspecten:

  • Persoonsgerichte zorg
    • Professionele zorgverlener
    • Sturen op kwaliteit en veiligheid

Basis op orde zoals:
• Medicatieveiligheid.
• Vrijheidsbeperking.

Interim management
Tijdelijk management nodig? Kies dan voor Het Zorg Domein interim management . Onze interim-managers kennen de zorg van binnen en van buiten. Ze werken zeer resultaatgericht. Hun focus, en onze begeleiding is erop gericht om ‘hét voor elkaar te krijgen’.
[/read]

HR-diensten
Het Zorg Domein biedt, naast interim oplossingen voor uw HR vraagstukken, Strategisch Personeel  Planning voor de zorg, coaching van individuen en teams en stageplaatsen bij zorginstellingen.

 
Interim Management
Iedere zorgorganisatie heeft zo af en toe behoefte aan een tijdelijk teamleider of afdelingshoofd. Juist op dat niveau is tijdelijke en vooral goede vervanging vaak moeilijk te realiseren. Het Zorg Domein biedt u de mogelijkheid om snel in deze behoefte te voorzien.

Leerprogramma’s en trainingen
Alle leerprogramma’s en trainingen voor leidinggevenden worden samengesteld uit het format van Het Zorg Domein. Op basis van uw wensen en behoeften wordt het format aangepast of aangevuld tot een programma op maat.

In zorgorganisaties hebben operationeel leidinggevenden een belangrijke functie. Hun kernopdracht is: de visie organiseren op haar werkeenheid binnen de geldende inhoudelijke en bedrijfsmatige kaders. Zij vertalen daarmee ‘beleid naar werkelijkheid’.

Daarbij werken de leidinggevenden in een spanningsveld dat wordt gevormd door de volgende waarden: het individuele cliëntenbelang staat centraal de kaders van de organisatie geven de doelen en de grenzen aan de medewerkers en teams vormen ‘het kapitaal’ van de organisatie veranderen en vernieuwen is de regel. Succesvolle leidinggevenden slagen erin deze waarden aan elkaar te verbinden.

Meer weten?

Neem contact met ons op en wij helpen u verder!

Het Zorg Domein

Utrechtseweg 75
3702 AA Zeist
Tel: 030 200 36 55
Kvk : 64818527

Openingstijden:

Maandag - Vrijdag 09.00 - 17.00

24/7 per mail en chat
info@hetzorgdomein.nl

Reach Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.

13005 Greenville Avenue,
California, TX 70240

+22 140 006 754

contact@divifinance.com

Leave A Message