Vind bij ons de kandidaten die hebben laten zien wat ze kunnen!

Soms heb je als organisatie even versterking nodig. Een project dat maar niet wil vlotten; een polikliniek waar de processen stroef verlopen; er zijn steeds weer kwaliteitsproblemen in dat ene verpleeghuis; bij langduriger afwezigheid van een manager of leidinggevende of bij vastgelopen teams. Dan hak je een knoop door en zoek je versterking van buiten. Dan wil je snel handelen, doorpakken.

Wij kennen uw wereld!

Het Zorg Domein kent uw sector van binnen en van buiten. We beschikken over kandidaten die uw wereld kennen. Kandidaten met veel ervaring die snel inzetbaar zijn en zich aanpassen aan uw specifieke situatie en vraagstelling. Diploma’s (alleen) tellen niet. Onze kandidaten hebben al laten zien wat zij kunnen.

De nieuwe interim professional

De nieuwe interim professional is iemand die niet langer alleen kennis brengt, maar deze helpt organiseren en implementeren. Met een hands-on mentaliteit én voldoende afstand en reflectie. We begeleiden onze tijdelijke managers en projectleiders zodat zij de resultaten behalen die u beoogt. Uw tijdelijke kracht is voor ons een project.

Snel en kritisch

Zoekt u een interim-manager dan heeft u meestal haast en dat begrijpen wij als geen ander. Vanuit een snelle en kritische inschatting van uw vraag selecteert een ervaren interim professional een bekwame tijdelijke kracht, tegen een marktconform tarief. U kunt ons ook ’s avonds en in het weekend bellen en we ondernemen meteen actie.